Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Παράτησε τα παιδιά της για 3 μέρες και επέστρεψε κυρία!


Γιώτα Δημητριάδη -
Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (24/6) από αστυνομικούς του Τμήματος Νέας Ιωνίας μια 43χρονη γυναίκα με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων.

Όπως γράφει το magnesianews.gr η συλληφθείσα εγκατέλειψε μόνα στο σπίτι από το μεσημέρι της προηγούμενης Τετάρτης (22/6) τα πέντε ανήλικα παιδιά της, δύο αγόρια ηλικίας τεσσάρων και έξι ετών και τρία κορίτσια ηλικιών δεκαπέντε και δώδεκα ετών, τα οποία είχε στην προστασία της και την υποχρέωση να διατρέφει και να περιθάλπει.
Η γυναίκα επέστρεψε σπίτι της το Σάββατο (24/6) στις 08:30 το πρωί, όπου και συνελήφθη, ενώ τα ανήλικα παιδιά της κατόπιν εντολής Εισαγγελέα μεταφέρθηκαν και παραμένουν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Σε "βασανιστήρια" ομορφιάς 9χρονη από τη μητέρα της (pics)



Ιωάννα Μαμάη



Σοκάρει εκπομπή που δείχνει 9χρονο κοριτσάκι να υποχρεώνεται να βγάλει τα φρύδια του με κερί επειδή η μητέρα το πιέζει να λάβει μέρος σε παιδικά καλλιστεία ομορφιάς.

Ο πόνος αποτυπώνεται στο πρόσωπο της μικρής Κλοέ από το Τέξας η οποία έχει επισκεφθεί σαλόνι ομορφιάς. Η διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23/6) στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι σόουToddlers and Tiaras.

Η μητέρα τη μικρής δουλεύει συνεχώς σε καλλιστεία και δήλωσε πως άλλαξε εντελώς την κόρη της για να κερδίσει σε παιδικά καλλιστεία την Οκλαχόμα.

"Λίγος πόνος για να κερδίσεις το στέμμα; Εάν πήγαινε σε διαγωνισμό μόνη της δε θα είχε την εμφάνιση που ζητούν οι κριτές. Έχει καστανά φρύδια με ξανθιά μαλλιά κάτι που δεν ταιριάζει", είπε η μητέρα.

Στην εκπομπή η μικρή εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της αλλαγής να διαβάζει περιοδικά celebrity με τη μητέρα της.

Ωστόσο όταν ήρθε η ώρα για να βγάλει με κερί τα φρύδια της, η μικρή παραδέχτηκε πως πόνεσε. Μάλιστα της τοποθετήθηκε και δόντι καθώς έλειπε και φαινόταν το κενό όταν χαμογελούσε.

Στην ίδια εκπομπή μια άλλη μητέρα άρχισε να ψεκάζει το 4χρονο παιδί της με αυτομαυριστικό σπρέι για ηλιοκαμένο look...

H 9χρονη Κλοέ κέρδισε τον τίτλο Ultimate Grand Supreme και η 4χρονη Χαλί για το καλύτερο κουστούμι.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ολλανδοί πούλησαν την κόρη τους σε παιδεραστή!!


Ολλανδοί πούλησαν την κόρη τους σε παιδεραστή!!
8-yr-old daughter offered for sex to pay off loan

Απίστευτο!! 
Είχαν βάλει αγγελία για το κοριτσάκι στο ίντερνετ ζητώντας βοήθεια για την αποπληρωμή ενός δανείου, την οποία είδε ο 32χρονος.  
.
Οι «γονείς» ενός 8χρονου κοριτσιού και ένας 32χρονος συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι διαπραγματεύθηκανπροκειμένου ο 32χρονος να έχει σεξουαλικές σχέσεις με το παιδί, με αντάλλαγμα χρήματα με τα οποία θα ξεπλήρωναν δάνειο.

8-yr-old daughter offered for sex to pay off loan

«Συλλάβαμε τους γονείς του κοριτσιού αφού ένα μέλος της οικογένειας αποκάλυψε ότι πρότειναν σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη τους για την αποπληρωμή ενός δανείου», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Γέιχεν ντε Γκράαφ, εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Ρότερνταμ.

Οι 44 και 43 χρονών γονείς, συνελήφθησαν το Μάιο στο Χάρντινξφελντ-Γκίσενταμ, ενώ ο 32χρονος που διαπραγματεύθηκε μαζί τους συνελήφθη χθες Τετάρτη στο Χόισντεν.
Το παιδί έχει μεταφερθεί σε “ασφαλές μέρος” πριν κλείσει η “συμφωνία” και το αναγκάσουν να συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με τον 32χρονο.
Οι γονείς είχαν βάλει αγγελία για το κοριτσάκι στο ίντερνετ ζητώντας βοήθεια για την αποπληρωμή ενός δανείου, την οποία είδε ο 32χρονος. Στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων μάλιστα έστειλαν στον 32χρονο άντρα και φωτογραφίες του παιδιού μέσω e-mail. Ένα άλλο μέλος της οικογένειας όμως ανακάλυψε τα e-mail, όταν δανείστηκε τον φορητό υπολογιστή και ειδοποίησε τις αρχές.
Οι τρεις συλληφθέντες θα λογοδοτήσουν για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, καθώς και για παραγωγή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ το ποσό που διαπραγματεύτηκαν δεν ανακοινώθηκε. 
www.hamomilaki.gr

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φροντιστήρια στριπτήζ για 3χρονα κοριτσάκια!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φροντιστήρια στριπτήζ για 3χρονα κοριτσάκια!



Γονείς πληρώνουν 8 ευρώ την ώρα για να μάθουν τα κοριτσάκια τους...
πως θα χορεύουν γύρω από το στύλο. Τι και αν διάφορες οργανώσεις για την προστασία των ανηλίκων διαμαρτύρονται και ζητούν να κλείσει η περίργη αυτή σχολή με την πολλά υποσχόμενη επωνυμία ''Make Me Fabulous Dance Studio'' στο Northampton.




Όσο οι γονείς πληρώνουν 8 ευρώ την ώρα, τόσο η ''εκπαιδεύτρια'' Carly Wilford θα ισχυρίζεται πως με τα μαθήματα της τα κοριτσάκια αποκτούν καλό σώμα και αυτοπεποίθηση.

Μόλις τελειώσει το μάθημα, άλλη εκπαιδεύτρια αναλαμβάνει να κάνει στα 3χρονα περιποίηση ομορφιάς.


Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έκανε δώρο στην 7χρονη κόρη της πλαστική στήθους!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έκανε δώρο στην 7χρονη κόρη της πλαστική στήθους!

Η κυρία της φωτογραφίας είναι η 50χρονη Sarah Burge γνωστή και ως η ζωντανή Barbie!


Η Burge, έγινε διάσημη από τον μεγάλο αριθμό πλαστικών επεμβάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί αλλά και γιατί πριν από λίγο καιρό έκανε ενέσεις botox στην έφηβη κόρη της.


Τώρα η 50χρονη μητέρα, έγινε πάλι είδηση στις εφημερίδες και τα περιοδικά, γιατί έκανε δώρο στην 7χρονη κόρη της για τα γενέθλιά της μια δωροεπιταγή 7.000 ευρώ για αυξητική στήθους! Το 7χρονο κοριτσάκι είναι τόσο επηρεασμένο από την εθισμένη στις πλαστικές μητέρα του, που όταν είδε το πραγματικά ανατριχιαστικό δώρο της μητέρα του ενθουσιάστηκε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά της για το ότι κάποτε θα αποκτήσει τεράστια στήθη σαν της μαμάς!


Βέβαια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Closer, η Burge διευκρίνησε ότι την πλαστική επέμβαση, η μικρή Poppy θα την κάνει όταν φθάσει 16 ετών γιατί τότε είναι νόμιμο! Το εξωφρενικό δώρο που έκανε η μάνα στο κοριτσάκι της έγινε στο πλαίσιο ενός μικρομέγαλου ροζ παρτυ αξίας 13.000 ευρώ το οποίο έγινε σε ένα πολυτελέστατο ροζ λεωφορείο, όπου η 7χρονη Poppy με τις φίλες της έκαναν μακιγιάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ και διάφορα άλλα όμορφα πράγματα της ηλικίας τους!

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Εκανε εγγόνια με το σπέρμα του νεκρού γιου της


ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Εκανε εγγόνια με το σπέρμα του νεκρού γιου της

Ομογενής γιατρός από τη Γεωργία μετέτρεψε τον θάνατο σε ζωή, με τη βοήθεια δύο παρένθετων μητέρων. Τώρα δίνει αγώνα για να αναγνωριστεί ως μητέρα των τριών νεογέννητων αγοριών και του ενός κοριτσιού

Εκανε εγγόνια με το σπέρμα του νεκρού γιου της
Με τη δύναμη της μάνας μεταμόρφωσε την οδύνη σε ελπίδα, την τραγωδία σε προοπτική και γλυκιά νοσταλγία.
Η ιστορία της Λαμάρας Κελεσίδου, που έγινε γιαγιά πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του μονάκριβου γιου της, συγκλονίζει και θέτει σε νέες βάσεις τα όρια της ανθρώπινης θέλησης.
Η 60χρονη ομογενής από τη Γεωργία, που είναι γιατρός-φυσιολόγος και εργαζόταν στο ΤΕΙ Πτολεμαΐδας, έζησε μια οδύσσεια 8 χρόνων στη Θεσσαλονίκη παλεύοντας να σώσει τον γιο της που είχε "χτυπηθεί" από λευχαιμία κι όταν τελικά τον έχασε σε ηλικία 26 ετών, βρήκε τη δύναμη να τον "ξαναγεννήσει", φέρνοντας στη ζωή τα τέσσερα παιδιά του μέσω δύο παρένθετων μητέρων, με σπέρμα που φρόντισε να καταψύξει όσο εκείνος ήταν στο κρεβάτι του πόνου.
"Βλέπω στα μάτια τους τη ζωή. Κράτησα ζωντανό κάτι από τον Μιχάλη και αυτό μου δίνει νέα ελπίδα, όνειρα και προορισμό στη ζωή μου", λέει στο "Εθνος" η κ. Κελεσίδου από τη Μόσχα, όπου φροντίζει τα 5 μηνών εγγόνια της και δίνει τώρα μια νέα μάχη, αυτήν τη φορά για να αναγνωριστεί για τυπικούς λόγους ως μητέρα τους.
Αν το πετύχει, πατώντας πάνω σε παρόμοια δεδικασμένα στη Ρωσία, θα εξασφαλίσει τα προνοιακά επιδόματα των παιδιών και τη δυνατότητα να τα φέρει στην Ελλάδα, χωρίς τους περιορισμούς και τον έλεγχο των υπηρεσιών που θα έχει ως γιαγιά, κρατώντας μόνο την επιμέλειά τους.
Με διαφορά μερικών ημερών γεννήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο τα τέσσερα παιδιά -τρία αγόρια κι ένα κορίτσι. Στο ένα από τα αγόρια, τον πιο σοβαρό, όπως λέει η κ. Κελεσίδου, έδωσε το όνομα του γιου της
Με διαφορά μερικών ημερών γεννήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο τα τέσσερα παιδιά -τρία αγόρια κι ένα κορίτσι. Στο ένα από τα αγόρια, τον πιο σοβαρό, όπως λέει η κ. Κελεσίδου, έδωσε το όνομα του γιου της. «Είναι ίδιος ο Μιχάλης. Με γυρίζει τριάντα χρόνια πίσω, όταν τον έφερα στον κόσμο», διηγείται με συγκίνηση
Η 60χρονη περιπλανήθηκε σε τρεις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, αναζητώντας υποψήφιες παρένθετες μητέρες, μελετώντας τη νομοθεσία και τις δυνατότητες των υπηρεσιών υγείας να φέρουν σε πέρας το έργο που θα της ξαναέδινε ζωή.
Στη χώρα καταγωγής της, τη Γεωργία, συνάντησε δυσκολίες και κατέφυγε στην Ουκρανία, όπου βρήκε τις δύο παρένθετες μητέρες, στις οποίες εμφυτεύτηκαν τα έμβρυα. Εναν μήνα μετά οι γιατροί τής ανακοίνωναν πως η κύηση είχε επιτύχει απόλυτα και ότι θα αποκτούσε τέσσερα εγγόνια. "Δεν το πίστευαν και οι ίδιοι. Θα μου έφτανε μόνο ένα παιδί, αλλά ο Θεός μου έδωσε τέσσερα", λέει.
Μόλις οι δύο γυναίκες μπήκαν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης μεταφέρθηκαν στη Μόσχα, όπου τον περασμένο Ιανουάριο γέννησαν με διαφορά μερικών ημερών τα τέσσερα παιδιά - τρία αγόρια κι ένα κορίτσι.
Στο ένα από τα αγόρια, τον πιο σοβαρό, όπως λέει η κ. Κελεσίδου, έδωσε το όνομα του γιου της. "Είναι ίδιος ο Μιχάλης. Με γυρίζει τριάντα χρόνια πίσω, όταν τον έφερα στον κόσμο", διηγείται με συγκίνηση. Τα άλλα δύο πήραν τα ονόματα Ιωάννης (επειδή γεννήθηκε 7 Ιανουαρίου) και Θεοχάρης (χάρη Θεού), ενώ στο κορίτσι δόθηκε το όνομα της Παναγίας, Μαρία.
Λαμάρα Κελεσίδου:
"Θα παλέψω και θα τα καταφέρω"
Γιατρός φυσιολόγος στο επάγγελμα, η Λαμάρα Κελεσίδου επιθυμεί να ολοκληρώσει τις διαδικασίες και να επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα, όπου εργάζεται στο ΤΕΙ Πτολεμαΐδας. "Θα παλέψω και θα τα καταφέρω, όπως τα κατάφερα ως τώρα" λέει. Οταν μεγαλώσουν τα τέσσερα παιδιά και φτάσουν σε ηλικία που θα μπορούν να καταλάβουν, θα τους μιλήσει για τη δύναμη της αγάπης, της ελπίδας, της συνεχούς προσπάθειας. Μα πάνω απ' όλα, θα τους πει για τον πατέρα που δεν γνώρισαν, τον ποιητή που αγαπούσε τη ζωή και την πατρίδα. Θα τους δείξει και το βιβλίο που εξέδωσε τιμής ένεκεν, μετά τον θάνατό του, με τις σκέψεις και τα ποιήματά του, ένα από τα οποία αποτυπώθηκε στο μνήμα του: "Οσες γέφυρες περάσω, όσους δρόμους κι αν διαβώ, η καρδιά μου δεν θα φύγει, θα είναι πάντοτε εδώ".
ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ